Smittevernregler

I disse tider må vi regne med at noen av oss i Frostaveien 1 er/blir smittet med covid-19, og dersom du/dere havner i isolasjon og trenger bistand med innkjøp mv, ta kontakt med styret@frostaveien1.no.

Renhold av fellesarealer vil aldri bli av en slik karakter at det forhindrer eventuell smittespredning, så her er det håndvask som gjelder! Og det er viktig at vi følger smittevernrådene fra Folkehelseinstituttet:

Råd til de som er smittet

  • Ikke bruk heis
  • Ikke bruk fellesarealer
  • Ikke bruk fellesvaskerier, boder mm

Personer med påvist covid-19 skal holde seg hjemme og skal ikke bruke fellesarealer. Dette gjelder også for fellesarealer i kjelleren, å ta heis eller gå i egne boder i fellesområdene.

De som er smittet skal ha fått informasjon av legen som påviste sykdommen eller kommuneoverlegen om hvordan de skal oppføre seg og hva de ikke kan gjøre. Rådet er at de skal holde minst 2 m avstand til andre, også andre i husstanden hvis mulig.

Personer i hjemmekarantene

Noen er i hjemmekarantene. Dette er friske personer uten symptomer som for eksempel er i karantene etter utenlandsreise eller kontakt med en smittet.

  • Kan bruke fellesarealer
  • Kan bruke fellesvaskerier ol
  • Kan ta heis
  • Men: Ikke gjør det når andre er der!

De som er i hjemmekarantene kan bruke fellesarealer så lenge de passer på å bruke dem når det ikke er andre til stede. Grunnen er at de skal holde avstand til andre. Det samme gjelder om de skal ut med søppel.

 

Mvh
Styret BL Frostaveien 1
13. november 2020